FREDAG KL 18.00

SELMA HIGGINS

Med udgivelsen af sin debut EP i april 2020, hvor singlen “Unruly Nature” blev A-rotation på P6 Beat, demonstrerede Selma Higgins sin kærlighed til Folk/Americana-genren. Men nu har hun udviklet sin lyd og udforsker farverige genreblandinger, der trækker inspiration fra 70’ernes disco, 80’ernes synth-funk og Soft Rock, samt den støvede charme fra Bedroom Pop. 

Hendes musik er en legeplads, hvor den organiske lyd og Selma Higgins stemme er i centrum. Som en modig kunstner bruger Selma Higgins sin musik til at udtrykke skønheden i sårbarheden. Hendes stemme og sælsomme valg af toner og fraseringer inviterer os ind i et gribende lydunivers, hvor nærværet er stærkt og ærligheden skinner igennem. 

Hun er ikke bange for at udforske nye musikalske territorier og trække på inspiration fra naturen, der omgiver os. Gør dig klar til at blive fortryllet af Selma Higgins’ modige stemme og hendes harmoniske forbindelse til naturen, når hun optræder på BLAAGAARDS FESTIVAL 2023. Det bliver en oplevelse, du sent vil glemme. Vær med, når Selma tager dig med på en musikalsk rejse, der fejrer både musikken og naturen på en enestående måde.

Tilbage til program