LØRDAG KL 20.00

LYDSYN

LYDSYN er Uffe Lorenzens nye band, og de leverer en uovertruffen og ærlig rockmusikoplevelse. Med deres klassiske trio-sammensætning, der består af guitar, bas, trommer og en vokal, tør de udforske en simpelhed i deres musik, som ingen andre i Danmark vover. Bandet består af Uffe Lorenzen (Baby Woodrose/Spids Nøgenhat) på guitar og vokal, Palle Demant (The Sledge/Hjortene) på bas og Jens Eyde på trommer.

Under deres liveoptrædener spiller LYDSYN en spændende blanding af sange på dansk fra Uffe Lorenzens solomateriale, Spids Nøgenhat samt deres egne numre. Publikum kan forvente en intens og autentisk koncertoplevelse, hvor LYDSYN formår at fange lytterens opmærksomhed og skabe en unik forbindelse gennem deres musikalske udtryk.

LYDSYNs seneste album har allerede markeret sig på hitlisterne og har ligget i Top-10 på vinylhitlisten i flere uger. Albummet indeholder en række velkendte singler som “Kat Ser Kat”, “Abernes Planet” og “Døde Stamgæster”. Indspilningen, mixet og mastering er blevet håndteret af den legendariske Flemming Rasmussen i det ikoniske Sweet Silence-studie. Bandet har indspillet live gennem den berømte Trident-pult fra 70’erne, som har skabt rockhistorie med alt fra Gasolin’ til Metallica.

LYDSYN formår at bevare en ægte og rå rockmusik, der appellerer til både gamle og nye fans. Deres enkle, men kraftfulde lyd og deres samspil på scenen skaber en unik musikalsk oplevelse, som man ikke bør gå glip af. Med deres album og deres energiske liveoptrædener beviser LYDSYN, at de er et band, der fortsætter med at skrive rockhistorie og bevæge lyttere med deres ærlige musikalske udtryk.

Tilbage til program