Om Festivalen

Hvad sker når man kombinerer Danmarks mest kendte plads med lokale ildsjæle, en stærk handelsgade, en masse forskellige etniciteter og ikke mindst sammenhold?

Det vil Foreningen af Blågårds Plads give et tiltrængt kvalificeret bud på med Blaagaaards Festival. Formålet med festivalen er at dyrke og styrke det mangefold af positive og helt særlige sider, som pladsen rummer, og som desværre for sjældent får lov at brænde igennem i lyset af fortællingen om Blågårds Plads som, først og fremmest, et sted præget af uro og kriminalitet.

At festivalen arrangeres i et samarbejde mellem Blågårds Apotek, Blågårds Handelsforening, beboere fra området og en række andre aktører, afspejler en vilje til at lade pladsen vise sit fulde potentiale. 

Blågårds Festival finder sted i sen sommeren i ånden af genrekrydsning, -brydning og -inklusion kodet ind i programmets DNA.

Arrangørerne lover en herlig og inkluderende festival med højt til loftet og autentisk musik, som foruden at være af tårnhøj kvalitet, giver mulighed for at få en oplevelse, man ellers ikke var stødt på – musikalsk som kulturelt.