Om Teknikservice på 48timer

Vi søger lige nu 6-8 frivillige til 48TIMER Festivals Teknikservice.

Teknikservice er et team, der leverer lyd- og lysudstyr til festivalens mange
events på Nørrebro. Det er os, der sørger for, at alt klapper og spiller, hvis
aktørerne har brug for teknisk udstyr under selve festivalen. Vi er med andre ord festivalens logistiske og tekniske centrum. Hos os kommer du til at være lige midt i festivalen og den gode stemning, og du kommer til at opleve et væld af events på nærmeste hold.

Lige nu søger vi teknikbegejstrede frivillige til følgende funktioner:

Én koordinator for Teknikservice. Du skal kunne holde tråd i et team på 6-8 mennesker. Du skal i samarbejde med festivalkontoret kunne lave en transportplan for transport af udstyr under festivalen. Du skal være selvstændig, kunne holde hovedet koldt og gerne have god forståelse for AV-udstyr. Arbejdet ligger op til og under festivalen.

Et team på 6-8 personer. Her vil du køre rundt i en transporter med teknisk udstyr sammen med minimum én til. Du skal gerne have kørekort og være tryg ved at køre en transporter, men det er ikke et must. Det er en fordel, at du har lidt lydteknisk forståelse, men det er heller ikke et must. Du
skal kunne arbejde under selve festivalen på 1-2 vagter á 6-8 timer og gerne mere. Du skal være imødekommende og serviceminded.

Vi tilbyder dig til gengæld en plads på et fantastisk hold af engagerede og dygtige mennesker og at blive en del af en spændende, dynamisk og unik festival på Nørrebro. Vi er en inddragende festival, som tror meget på uddelegering af ansvar og ejerskab. Vi giver gode point på dit CV og giver dig mulighed for at deltage i et netværk med andre engagerede festival-ildsjæle og kulturmedarbejdere i Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så udfyld kontaktformularen herunder. Vi rekrutterer løbende, så vi hører gerne fra dig hurtigst muligt! Har du spørgsmål eller vil du vide mere, så tøv ikke med at kontakte os. Gode festivalhilsner fra 48TIMER

Tilmeld dig nu

Team

9 + 10 =

Vi ses om

HurryTimer: Invalid campaign ID.